Enhance collaboration.

One of the largest brewers in the world, MillerCoors wanted to create a unique and inspiring environment that would help its marketing department interact more effectively and collaborate more productively.

The challenge was to help Miller increase output by utilizing their established resources, which meant physically aligning the right people in the right place. This was done by merging several departments on the same floor of its Milwaukee headquarters, and converting an existing fitness center into workable office space, while remaining within the budget developed by their architectural firm.

The new environment now supports collaborative, impromptu meetings through a variety of touchdown spaces, conferencing and cafe type areas with a clean, and inspiring modern aesthetic.